SzĂŒlĂ©stƑl-bölcsiig kurzus
Dr. Ruzsa DĂłra

A szĂŒlĂ©s utĂĄni has hĂĄtborzongatĂł legendĂĄja

SzĂŒlĂ©s utĂĄn nĂ©hĂĄny hĂłnappal fogalmam se volt, hogy leszek-e valaha Ășjra ĂĄramvonalas testƱ nƑ, vagy maradok-e vĂ©gleg szottyadt. Ha a terhessĂ©g alatt nem Ă©reztem magam vonzĂłnak, akkor most mĂ©g Ășgyse. Nagy naivan azt hittem, kipottyan a gyermek, s Ă©n mĂĄr mĂĄsnap Ășjra nƑnek lĂĄtom magam. TĂ©vedtem. A testem szĂ©tdĂșlt, csata utĂĄni mĂĄsodik vilĂĄghĂĄborĂșs vĂ©rmezƑvĂ© vĂĄltozott ĂĄt.

Tovåbb »
SzĂŒlĂ©stƑl-bölcsiig kurzus
Dr. Ruzsa DĂłra

Hogyan legyek jĂł anya, ha mindenki beszĂłl?

A legjobb helyen jĂĄrsz barĂĄtnƑm, ha meg-megfordul a fejedben a kĂ©rdĂ©s, hogyan legyek jĂł anya. PlĂĄne akkor, ha nĂ©hĂĄny cekkeres nevelĂ©sĂŒgyi szakĂ©rtƑ mĂĄr az orrod alĂĄ dörgölt nĂ©hĂĄny zseniĂĄlis mĂșlt szĂĄzadi tippet. RĂĄadĂĄsul Ășgy, hogy egyelƑre mĂ©g te sem vagy biztos a dolgodban. Adok nĂ©hĂĄny azonnal bevethetƑ, tuti biztos mĂłdszert, amikrƑl lepattannak majd az okoskodĂłk.

Tovåbb »
SzĂŒlĂ©stƑl-bölcsiig kurzus
Dr. Ruzsa DĂłra

SzĂŒlĂ©s utĂĄni depressziĂł: tĂ©nyleg lĂ©tezik, vagy mint Colombo felesĂ©ge?

Gyanakszol, hogy ami miatt pocsĂ©kul Ă©rzed magad, az nem mĂĄs, mint a szĂŒlĂ©s utĂĄni depressziĂł? OkĂ©, mielƑtt a diagnĂłzist felĂĄllĂ­tanĂĄd, hadd mondjak valamit. Ne hidd, hogy te vagy az egyetlen anya a földkereksĂ©gen, akit csĂșnyĂĄn elcsesztek. Egy megbukott bĂ©nasĂĄg, aki nem Ă©rzi a fĂ­linget. MegsĂșgom, hogy a legtöbben legtöbbször nem Ă©rezzĂŒk. SƑt, legtöbbször csak a tĂșlĂ©lĂ©sre jĂĄtszunk. Arra, hogy Ă©p Ă©sszel ĂĄtvĂ©szeljĂŒk valahogy a szĂŒlĂ©s utĂĄni idƑszakot.

Tovåbb »
SzĂŒlĂ©stƑl-bölcsiig kurzus
Dr. Ruzsa DĂłra

9 szĂŒlĂ©s utĂĄni felfedezĂ©s, ami visszaadja az Ă©letkedvedet

A szĂŒlĂ©s utĂĄni ƑrĂŒletben megannyi kiakadni valĂł van. A sok hĂĄzimunka, az ĂłriĂĄsi felelƑssĂ©g a baba körĂŒl. A hamvas leĂĄnytested asszonyivĂĄ formĂĄlĂłdĂĄsa, a fĂ©rjed sörözĂ©sei. LĂ©tezik viszont pĂĄr marha jĂł felfedezĂ©s, ami visszaadja az Ă©letkedvedet. Ezeket gyƱjtöttem most össze neked. Ám elƑtte nĂ©zzĂŒk meg, mibe is keveredtĂ©l.

Tovåbb »